

AVA 1. MODOM 2. GOG 3. OSHSO 4. METAMATEM 5.

6. BALILAB

7. PAP

8. URUGURU

9. OXO

10. KIRIK

11. VEREV

33 RPM

Α



Muusika ja produktsioon / Music and production: Janek Murd
METAMATE M sõnad / Jyrics Haindo Runnel
METAMATE M võhal / Võudes Haidi Vällmine
UR UG UR U vokaliis, vioola / voedas, viola / ja / and OX O hiiu kannel / talharpa: Ramo Teder
Mastering Kaur Kernk
3D illustratsioonid / 3D illustrations: Maido Hollo (esikaas, B-pool / album cover, B-side)
Joosep Volk (tagakaas, A-pool / bask cover, A-side)
Kujundus / Design: Janek Murd

Lood on välja mõeldud ja tehtud aastatel 2018-2021 / Music written and recorded from 2018-2021

O D Janek Murd 2021









